Meer weten? Neem contact met ons op of lees meer in onze sectie veelgestelde vragen!  Inschrijven voor de puppy cursus? Klik HIER

Slide Background

Vragen over onze cursussen of lid worden?
Neem snel contact op met onze vrijwilligers.

Slide Background

Op de hoogte blijven van al het nieuws?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief .

cursus puppyNatuurlijk kun je in een boek lezen hoe je een pup moet opvoeden, maar het is veel leuker en beter om naar puppycursus te gaan. Op de puppycursus kun je bovendien met allerlei vragen over je pup bij je trainer terecht. Een jonge pup moet op een prettige rustige manier kennismaken met de wereld om hem heen. 

Vooral in de eerste 3 maanden van zijn leven (de “socialisatieperiode”) moet je je pup overal aan laten wennen. Wat moet je pup allemaal leren? Mensen en andere dieren zijn leuk (maar niet om in te bijten of na te jagen)! Je pup moet zindelijk worden, even alleen kunnen zijn en niets vernielen. En natuurlijk wil je graag dat jij als baas steeds meer aandacht van hem krijgt! Door het gewenste gedrag veel te belonen en het spelenderwijs aanleren van een aantal basisvaardigheden wordt jouw pup een superhond!

Gedurende de zomerperiode is er nog een extra puppycursus van ongeveer 6 lessen, zodat je met je nieuwe pup niet tot het najaar hoeft te wachten. Na de puppycursus van 12 lessen kun je doorgaan met de A-cursus. Na het volgen van de “Opstap”-cursus van 6 lessen kan je doorgaan met een puppycursus van 12 lessen. Zie voor de inschrijving voor een vervolgcursus het “Stappenplan” op de site.

 
Bezoekadres: Middelcoopstraat 71 CULEMBORG
Postadres: Postbus 460, 4100 AL CULEMBORG
Telefoon kantine (uitsluitend voor afmeldingen): 0345-531034
Kamer van Koophandel: 40156134
Erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied