KC Culemborg

Op zoek naar meer informatie of wil je contact met ons opnemen? servicedesk
Toggle Bar

FCI Obedience 1, 2 en 3

Het trainen van gedrag en gehoorzaamheid gaat verder dan het aanleren van oefeningen en een gehoorzame hond. Het is het streven naar perfectie: een hond die met minimale hulpen en commando's van zijn baas de oefeningen zo perfect mogelijk uitvoert. Deze cursus kan worden afgesloten met een landelijk examen afgenomen door Cynophilia*. Zie je dit als uitdaging voor jezelf en je hond dan is dit een geschikte cursus. 

* Deze landelijke examens worden bij onze vereniging uitsluitend georganiseerd bij voldoende deelname.

Gehoorzaamheid B

Na het behalen van het A-diploma kun je je inschrijven voor de B-cursus. Aangezien veel honden ook nu nog in de puberteitsfase zitten, is het zinvol om na de A-cursus door te trainen. Bij deze cursus worden een aantal oefeningen op een hoger niveau aangeboden.

Gehoorzaamheid C

Na het behalen van het B-diploma kun je je inschrijven voor de C-cursus. Ook bij de C-cursus worden de oefeningen weer moeilijker en wordt het aantal oefeningen uitgebreid. Je hond wordt nu nog meer uitgedaagd om te laten zien wat hij allemaal kan!

Contact en info

Op zoek naar meer informatie over de kosten, om in te schrijven, voor ledenzaken of om contact met ons op te nemen? Bezoek onze servicedesk.