Meer weten? Neem contact met ons op of lees meer in onze sectie veelgestelde vragen!  Inschrijven voor de puppy cursus? Klik HIER

Contact met de cursusadministratie

Middels dit formulier neem je contact op met onze cursus- en ledenadministratie voor vragen over trainingen, lidmaatschap, opvoeding en alle andere aan onze cursussen gerelateerde zaken. Om contact op te nemen met het bestuur klik je op de volgende link: contact met bestuur.  

Geen geldige invoer
Geen geldige invoer
Postcode invoer is verplicht
ongeldig emailadres ingevoerd
Invalid Input
Invalid Input

Om je goed te kunnen informeren vragen wij je om extra gegevens over je (toekomstige) hond. Is de geboortedatum en de datum dat je jullie hond in huis krijgen nog niet exact bekend dan kun je de datum bij benadering aangeven. Heb je vragen over de kosten? Deze kun je hier terugvinden.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input

Binnenkort starten wij met een 'aanschaf advies spreekuur'. Wij verwelkomen je dan graag in onze kantine waar je onder het genot van een drankje kunt spreken met onze vrijwilligers welke je kunnen adviseren welke type hond bij je past en wat er allemaal bij hondenbezit komt kijken. Hou hiervoor onze clubagenda in de gaten en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Je hebt aangegeven een adreswijziging te willen doorgeven. Wij verzoeken je duidelijk zowel je oude als nieuwe adres onderstaand in te voeren. Uiteraard kun je ook alleen een wijziging in je telefoonnummer of e-mailadres doorgeven.

Let op! Wanneer je een nieuw e-mailadres hebt en je wilt de nieuwsbrief blijven ontvangen dan dien je jezelf opnieuw aan te melden op de nieuwsbriefpagina.

Invalid Input
Invalid Input
Wij verzoeken je eventuele extra informatie door te geven. Heb je bijvoorbeeld al een cursus gevolgd of aan welke cursus wil je deelnemen?

Graag wijzen wij je op de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken hetgeen je kunt teruglezen in onze privacy verklaring. Wij verzoeken je onderstaand akkoord te gaan met de inhoud van deze verklaring en de verwerking van je gegevens.

Invalid Input

Indien je niet akkoord gaat met onze privacy verklaring kun je geen gebruik maken van onze (online) diensten zoals het inschrijven voor cursussen en trainingen. 

Bezoekadres: Middelcoopstraat 71 CULEMBORG
Postadres: Postbus 460, 4100 AL CULEMBORG
Telefoon kantine (uitsluitend voor afmeldingen): 0345-531034
Kamer van Koophandel: 40156134
 
 
Erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied